Skip to content

Hoesjes-Outlet: powerbank review

Mijn telefoon is een heiligdom. Niet alleen gebruik ik hem om te telefoneren en te sms’en, ik gebruik hem als kalender, wekker, als to-do list en noem maar op. Hatelijk dan ook als ik onderweg ben en ik plots de gedoemde 5% batterij-melding krijg. Gelukkig bestaat hiervoor een handige oplossing: een powerbank. Ik mocht er eentje uitkiezen van Hoesjes-Outlet  en koos voor dit mooie gouden exemplaar.

De powerbank wordt geleverd met een mini-usb kabeltje om hem op te laden, en om hem met je gsm te verbinden.  Als je hem oplaadt gaat er een rood lichtje branden, als het lichtje uitgaat wilt het zeggen dat hij helemaal opgeladen is. Simpel en duidelijk. Persoonlijk vind ik het kabeltje redelijk kort om op te laden, dus gebruik ik mijn eigen USB kabel daarvoor.

De powerbank zelf is erg licht en ook compact, perfect dus om overal mee naar toe te nemen. Door de gouden kleur vind ik hem ook gemakkelijk terug in een volle handtas. Het grootste voordeel is nog de prijs, want deze bedraagt maar 14.99 euro!

De website van Hoesjes-Outlet is fijn en handig in gebruik, en ook dat vind ik een toegevoegde waarde. Wil jij ook een powerbank voor onderweg, klik dan even op deze link, en dan kan je hem direct aan je winkelmandje toevoegen. Naast powerbanks verkoopt Hoesjes-Outlet ook nog tal van telefoonhoesjes en andere accessoires voor je geliefde mobiel.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *