Skip to content

Outfit: autumnal vibes

Aloha! Een tijdje geleden dat ik leesvoer had klaarstaan, maar hier ben ik weer. Ik heb een tijdje goed nagedacht over waar ik met mijn blog naartoe wil, en één aspect daarvan is meer outfitposts. Te beginnen met deze. Het is de tijd van vlees-noch-vis-weer, van ritselende blaadjes en oranje-rode herfstlandschappen. Deze herft zie ik veel rood in de winkels hangen, en ik kon het zelf ook niet laten deze geweldige rode trui te kopen.

Naast rood, wil herfst ook zeggen: camel coats! Ik scoorde deze jas voor 30 euries (jup, echt waar!) bij Primark en ik vind hem echt helemaal geweldig.

Oorbellen  – rommelmarkt

Rode pull  – Monki

Jas – Primark

Faux leather jeans – Mango

Laarsjes – primark

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *