Skip to content

Names4ever review + WIN!

Toen Names4ever mij contacteerde voor een samenwerking, moest ik geen twee keer nadenken. Ik ben altijd al fan geweest van gepersonaliseerde sieraden, en het assortiment dat Names4ever aanbiedt is één om U tegen te zeggen. Wil je zien welk kettinkje ik gekozen heb en hoe je een sieraad kan winnen, lees dan snel verder!

Names4ever

Zoals ik hierboven al vermeld heb, bieden Names4ever tal van gepersonaliseerde sieraden aan. Dit zowel in goud als in zilver. Hun assortiment is erg divers en de manier van personaliseren bijgevolg ook: je kan zowel een naam laten graveren, een vingerafdruk, een foto,… op zowel armbandjes, kettingen, charms et cetera. Voor ieder wat wils dus.

Mijn ketting

De ketting die ik koos komt uit de hartjesketting-collectie. Aangezien ik persoonlijk geen fan ben van fotosieraden, maar wel voor gegraveerde toevoegingen, koos ik voor een zilveren barketting met mijn eigen naam in gegraveerd. Ik wilde eerst mijn blognaam laten zetten, maar helaas was die te lang. Niet getreurd, want ik vind dit kettinkje echt prachtig. Mensen die mijn blog al langer volgen, weten dat ik dol ben op simpliciteit. Voor mij geen grote kralen of drukke patronen, gewoon een simpele bar maakt mij veel gelukkiger.

Op de site van Names4ever kan je van alle kettingen goede voorbeelden zien en het bestellen verliep bij mij ook erg vlot. Binnen de 5 werkdagen (ik denk zelfs dat het er 4 waren) kreeg ik het pakje al binnen, verpakt in een schattig roze doosje.

Ik ben erg tevreden over Names4ever, zowel over het bestellen als over de ketting zelf. Het voelt stevig aan, ziet er prachtig uit en heeft ook nog eens een mooie prijs (34,95 voor een kettinkje als de mijne). Het enige nadeel aan de ketting is dat je de lengte niet echt kan aanpassen. Maar dat terzijde vind ik het een prachtig item, en zou ik het ook zeker als cadeau geven aan vrienden of familie.

WIN SHOPTEGOED!

Op de koop toe mag ik ook nog eens 25 euro shoptegoed weggeven aan één van mijn lezeressen!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg Names4ever op facebook
 • Volg mij op instagram
 • Laat een reactie achter waarin je vertelt waarom jij moet winnen!

De winnaar wordt gekozen op 18 augustus. Zorg zeker dat je een geldig e-mailadres achterlaat dat je regelmatig bekijkt, als je wint krijg je op dat adres namelijk je promotiecode toegestuurd.

Veel succes!

11 Comments

 1. Sarah Van Herck Sarah Van Herck

  Ik moet winnen, omdat ik de eerste ben en omdat dat kettinkje super mooi is!

 2. Marie Marie

  Ooh wauw, ik draag weinig sieraden, maar na deze blog gelezen te hebben, poppel ik om er zelf ook eentje aan te schaffen, zonder al te veel tierlantijntjes, want eenvoud is ook net dat wat ik, net als jij zegt, graag zie!

 3. Ik hecht enorm veel waarde aan gepersonaliseerde dingen. Het design vind ik ook heel modern en strak, daar hou ik van.

 4. Celine Celine

  Wauw wat gaaf ik wil al heel lang zoiets met mijn naam erop of een datum. Ben niet zon sieradentype maar vind dit heel mooi.

 5. Mooie ketting en lief dat je er een naam in kan laten zetten! Ik doe graag mee

 6. Leuk zo’n kettinkje met bijvoorbeeld de naam van je kind. Ik houd helemaal van kettinkjes die kort gedragen worden. Ik heb er vorige week eentje gekocht met een hele kleine letter D (de voorletter van mijn kinderen, en die van mezelf).

 7. Wat leuk! Ik heb zelf een gegraveerd armbandje met mijn naam. Deze heb ik al sinds mijn geboorte en is nog nooit afgeweest, met uitzondering van het verstellen.

  Ik laat de winactie aan me voorbij gaan, want woon in het buitenland. Maar wel een leuke actie! Veel plezier met uitreiken!

 8. Ik zou het zelf niet echt dragen maar lijkt me wel een leuk kado!

 9. Mooie ketting, heel leuk met dat hartje 🙂

 10. Mooie keting geworden! Zelf ben ik niet van de naamkettingen, maar moet zeggen dat dit wel een leuk design is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *