Skip to content

Outfit: geel jasje

 

Met Bershka heb ik een haat/liefde-verhouding. Het overgrote merendeel van de kleren doet me denken aan een te kleurrijke kinderwinkel, maar toch zijn er altijd een paar items die ik enorm leuk vind. Zo ook dit jasje! Ik zag het ÊÊn keer, probeerde het uit mijn hoofd te krijgen, maar een week later rekende ik het af aan de kassa. Verliefdheid noem ik dat. En dat voor de democratische prijs van 30 euries, gouden vondst!

Het jasje lijkt misschien in eerste instantie niet het meest gemakkelijk te combineren, toch is het helemaal niet moeilijk! In de zomer kan ik het gezellig aan met een maxi-jurk, met fleurige broeken, sippend van mijn bijpassende cocktail *droomt weg*. Voor nu, in het koude en regenachtige weer, echter combineer ik het voornamelijk met zwart. Het geeft zo’n extra vrolijke touch die mijn dagen een beetje beter maakt.

De schoenen trouwens die ik aanheb kocht ik vorig jaar in een ietwat marginaal winkeltje met goedkope schoenen. Ik dacht dat ze de zomer niet gingen halen, maar here they are, levend en wel! Mijn nepleren zwarte broek is nog steeds een essential in mijn kast (het enige kledingstuk dat ik ooit opnieuw kocht, kan je nagaan) en draag ik liefst gewoon elke dag.

Jasje – Bershka

Zwart truitje – Primark

Zwartleren broek – Mango

Schoenen – ///

De foto’s zijn wederom getrokken door lieve Astrid Lia (https://www.instagram.com/astridliawouters)

Wat vind jij van het gele jasje?

 

12 Comments

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Oh dankje Malou! Denk dat ze hem sowieso nog verkopen! X

 1. Eva Eva

  Oh hele mooie jas! Lekker vrolijk 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Danku Eva! 🙂

 2. Martiena Martiena

  Altijd leuk iets opvallend! Je jasje is stoer, hip, stijlvol en zoals ik al zei opvallend! Leuke aanwinst voor in je kast! De haat liefde relatie waarover je sprak ken ik met de winkel ook! Grappig!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankje voor je leuke reactie!

 3. kim kim

  Oehhh geweldig gaaf jasje!!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Thanks!! 🙂

 4. Ik vind het een heel leuk jasje. Het fleurt de hele outfit op. Lekker zonnig!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Leuk compliment! Dankjewel!

 5. Sarah Van Herck Sarah Van Herck

  Ik hou van deze outfit!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ik hou van jouw reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *