Skip to content

Outfit: black dress & denim jacket

Mijn favoriete outfitkleur blijft nog steeds zwart. Zwart werkt bij mij gewoon altijd. Dus als ik niet weet wat aantrekken begin ik met iets zwart, en van daar knutsel ik een outfit samen. Vrijdag was ook zo’n dag, ik had afgesproken met Astrid Lia (Wouters, linkje naar haar instagram staat onderaan het artikel) om wat foto’s te gaan trekken en ik wilde zo graag deze zwarte laarzen aan. Een little black dress erbij, oversized jeansvest erover en huppa!

Simple as that, maar ik vond het resultaat heel leuk! Het kleedje van Primark is van een velvet stofje gemaakt en dat vind ik echt zo leuk aanvoelen, het enige nadeel is dat het jurkje best snel omhoog kruipt… (#struggles). De laarzen erbij vind ik echt fantastisch, geen te hoge hak maar toch sexy genoeg om me helemaal vrouw te voelen. En om het toch wat speelser te maken, is zo’n oversized jeansjas een goed item.

Black dress – Primark

Boots – Tamaris

Denim Jacket – H&M

Et voila, dat was mijn outfit van vrijdag! Wat vinden jullie ervan?

En volg Astrid Lia nog even op instagram: https://www.instagram.com/astridliawouters/ (en als je dan toch bezig bent, de mijne is @engelslaura)

20 Comments

 1. Ik hou van zwart hihi! Leuke outfit meid!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel Charel X

 2. Wat een leuke outfit! Ik ben helemaal verliefd op het jasje! xx

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel! Leuk om te horen! X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Jeans is altijd in, dat is zeker waar!

 3. Hele toffe outfit. Leuk dat jurkje met het jasje 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel Daniëlle! X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja toch? H&M killing the game!

 4. Ik hou ook echt van zwart. Je kunt er zoveel mee combineren. Leuke outfit heb je gekozen!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel Dyonne! X

 5. Zwart is ook altijd mijn favoriete kleur geweest. Nu ik in de tropen woon, kan dat natuurlijk niet meer, maar als ik jouw outfit bekijk, weet ik weer waarom zwart ook mijn kleur was. Ik vind die laarzen echt geweldig! Ik hou van hak!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Oeh, de tropen, dat klinkt fijn! Dankjewel voor je leuke reactie! X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Twins! X

 6. Leuk outfit. mooi jurkje..love zwart kleur. Ik kan niet leuke dingen bij Primark vinden

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Tijd nemen en héél goed zoeken 🙂 X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Wat lief! Dankjewel X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *