Skip to content

Review // Action Shape & Blush palette

Toen ik onlangs nog eens in de action was en wat rondsnuffelde bij de beauty-spulletjes, werd mijn oog toegetrokken naar dit palette. Ik draag nooit blush maar door dit palette wilde ik het toch graag nog eens een kans geven. Het kleine prijsje van twee euro gaf al helemaal de doorslag. En bij deze: een review ervan!

Het palette bestaat uit: 4 blushes (bovenste rij) en 4 pressed powders (onderste rij). De kleuren zijn allemaal matt, zowel de blushes als de poeders.

Op deze foto kun je goed zien dat het pigment van één veeg best goed is! Je kan het ook gemakkelijk opbouwen, dus dat is een pluspunt. Helaas zijn de blushes wel heel erg korrelig, wat me toch wat minder enthousiast maakt. De eerste twee kleuren heb ik wel al een aantal keer gebruikt onder een highlighter en zo vind ik ze wel érg mooi!

 

En hier zie je de pressed powders! Ook best wel wat pigment, en dat voor zo’n kleine prijs! Het eerste poeder heeft een roze ondertoon, de tweede een gele en dan heb je een lichte en donkere contourkleur. De gele poeder gebruik ik bijna dagelijks onder mijn ogen om donkere kringen tegen te gaan en ik vind hem echt goed werken! De lichte contourkleur gebruik ik ook wel eens, het enige minpuntje is dat hij redelijk oranje is. Als ik het goed blend echter, geeft die wel een lichte, fijne contour!

Conclusie: voor de prijs is het een heel goed palette! Het grootste nadeel is dat ze wat korrelen, maar verder heb ik op dit palette niet veel aan te merken. Bij de blushkleuren zit voor ieder wel wat wils! En zoals ik al eerder zei: een matte blush samen met een goede highlighter is de perfecte combo voor wat meer leven in je gezicht.

Zou jij dit palette uitproberen?

2 Comments

  1. Inderdaad jammer dat ze zo korrelig zijn! Toch zien ze er voor dat geld nog wel mooi uit 🙂

    • lajoiedevivre lajoiedevivre

      Vind ik ook, toch geen verspilde euro’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *