Skip to content

Fashion // Wishlist lente 2017

Deze week ging ik voor het eerst dit jaar zonder jas naar buiten, mijn humeur werd meteen vrolijk en de vogeltjes floten iets harder. Ah, die eerste lentedagen. Helaas is de pret alweer voorbij en hangen er dikke regenwolken boven mijn dorp. Toch heb ik de lentekriebels te pakken en daar hoort natuurlijk een nieuwe wishlist bij!

Salopette

Een salopette – oftewel tuinbroek, oftewel overall – staat al een tijdje op mijn lijstje. Helaas hou ik niet zo van de scheur-trend en heb ik dus liever geen gaten in mijn broeken. Alle salopettes die ik voorlopig ben tegengekomen hebben dat wel, dus de zoektocht gaat door! De enige die ik momenteel wél mooi vindt, is eentje die ik op Romwe vond. Helaas staat deze webshop bekend om zijn slechte reputatie en durf ik er dus niet bestellen.

Maxi-jurken

Deze zomer vertoef ik met mijn familie in Australië. Als het bij ons zomer is, is het daar winter wat maakt dat de temperaturen rond de 20 graden zullen liggen. Dit is absoluut niet koud, maar ook niet bijster warm, dus lijken maxi-jurken me de perfecte oplossing! Ik heb nog een maxirok van de bershka liggen die ik heel erg mooi vind, dus die gaat ook zeker mee!

Jumpsuits

Beetje hetzelfde verhaal als met de maxi-jurken, ik denk dat voor ons niet zo warm landje en mijn reis naar Australië jumpsuits ideale kledingstukken zijn. Ik vind ze perfect voor zowel overdag als voor een avondje uit eten.

Nieuwe topjes/bloesjes

Ik heb net mijn kast opgeruimd en ben dan tot de constatatie moeten komen dat ik nog heel weinig van mijn topjes aandoe of dat veel te klein is geworden. Dringend nood aan nieuwe topjes dus, en dat vind ik helemaal niet erg! Ik heb één bodysuit voor de winter en ik vind het zo handig dat ik me er voor de lente ook wat ga aanschaffen denk ik. Ook flared sleeves vind ik erg mooi!

Geborduurde jeans

De meest bezochte trend op zalando momenteel, en ook ik ben helemaal fan! Het geeft dat extraatje dat een outfit helemaal kan goedmaken! Persoonlijk vind ik deze trend het beste staan op een mom jeans.

Wat staat er op jouw wishlist?

2 Comments

  1. Tops met flared sleeves vind ik zo tof en zo’n jeans wil ik ook nog heel graag hebben! Verder wil ik trouwens ook heel graag een gestreepte, dunne pantalon, lijkt me superleuk met mooie sandaaltjes! Malou x

    • lajoiedevivre lajoiedevivre

      Ah klinkt ook als een goeie! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *