Skip to content

Mom jeans // 3 ways

Een mom jeans is dit jaar volledig in de mode gekomen. Zelf vind ik dat heel fijn, omdat strakke jeans niet echt iets voor mij is. Vandaag heb ik 3 outfits samengesteld die je kan dragen met een mom jeans, kijk maar mee. Oh en zwart, grijs en glitter zijn de woorden om mijn stijl te omschrijven, dus de afwezigheid van kleur kan je daaraan wijten 😉Classy

De eerste outfit kan je zo gerust naar een receptie dragen, als je geen zin hebt in een jurkje of rokje. Met een zwarte off-the-shouldertop en nude hakken ziet een mom jeans er meteen fancy uit! Mijn jeans komt trouwens van de Bershka en ik heb er rond de 30 euro voor betaald, wat ik een goede prijs vind voor een degelijke jeans. De top hier op de foto haalde ik bij H&M en de schoenen zijn tweedehands!

Casual

Een gezellige comfy outfit kan je creëren door je mom jeans te combineren met een fluffy, warme pull. Om het geheel effortless te doen lijken, is een beanie een goede optie. Zwarte sneakers eronder en you’re good to go. De beanie die ik draag komt van de H&M, pull is van de Pimkie en schoenen zijn basic zwarte sneakers die ik kocht bij een sportwinkeltje. Tadaa!

Chique stoer

Moest er een trofee voor Awkward Posing bestaan, zou hij waarschijnlijk voor mij zijn haha! Wil je je outfit chique, maar toch een tikkeltje stoer is een truitje met hoge nek altijd een optie. Door de glitter van de top blijft het toch vrouwelijk en ook de schoenen zijn een gulden middenweg tussen elegant en stoer. Open tenen maken het vrouwelijk, maar de dikke zolen en donkere kleur maken het stoer tegelijkertijd. De schoenen trouwens scoorde ik voor (nu komt het) 5 (jep, je leest het goed) euro bij de H&M in extreme solden. Het topje komt van de primark en heeft me rond de 7-10 euro gekost als ik me niet vergis.

Welke outfit is jouw favoriet?

12 Comments

 1. Ik vind de eerste twee outfits echt super leuk! The Mom jeans vind ik helemaal top. Eindelijk iets anders dan de skinny jeans! De eerste outfit is echt chic! Leuk dat je de shoenen tweedehands hebt gevonden!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Vind ik ook van de mom jeans, en zit veel beter! Dankje X

 2. Leuke outfits, vind nummer drie persoonlijk het leukst! Gotta love glitter haha :).

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Yessss girl!

 3. Wat een goede broek! Vind de laatste outfit erg leuk 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Thanks beauty! X

 4. Heel leuk! Ik vind vooral de eerste & derde outfit super leuk bij je staan! Die jeans is echt onwijs gaaf!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel! X

 5. Wat een toffe outfit zeg. Je doet me nu wel twijfelen of ik een keer van mijn heilige skinny jeans af moet stappen..

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Eens je dat doet, zal je nooit nog skinny dragen haha! X

 6. Love the mom jeans! Leuke outfits 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *