Skip to content

Fashion // 3 outfits voor de lente!

De lente is in aantocht, eindelijk. Het wordt overdag weer wat warmer en daarbij hoort natuurlijk een switch van kleerkast. Gedaan met honderden laagjes en dikke wollen pullen, die maken plaats voor blote enkels en zwierige topjes! De lente is mijn favoriete seizoen, qua weer (buiten de regen) maar ook qua kleding. Ik creëerde drie lente-outfits met items die op dit moment in de winkels te vinden zijn!

Ik begin bij mijn favoriet, de outfit die je hierboven kunt zien. Ik ben dolverliefd op de embroidery-trend (a.k.a. borduursels zoals wij dat noemen), en dus ook helemaal op de jeans van topshop! Een zwarte kanten top erbij en zwarte schoenen maken het geheel vrouwelijk en rustig, vind ik zelf. Het rode tasje van Mango past bij de rode, geborduurde details van de broek en een lichte choker maakt het helemaal af. Deze outfit zou ik meteen zo dragen.

Cami-jurken zijn helemaal terug, en midi-lengte blijft een trend. Met deze jurk heb je 2 in 1! De lente is niet warm genoeg om dit zo te gaan dragen, dus opteerde ik voor een oversized jeansjas erbij. Hoeden maken elke outfit beter, zeker met een jurk vind ik. Fun fact: de hoed is waarschijnlijk het duurste item van heel deze outfit. Ook bij de schoenen ging ik voor zwart, simpel en chique. Maar om er niet als een zwarte weduwe uit te zien, koos ik voor een zilveren rugzakje. Heel blij met dit geheel zo!

Het is je misschien al opgevallen, maar ik hou van neutrale kleuren. Na zwart, nu wit! Salopettes vind ik echt geweldig, zeker in combinatie met een kanten, witte top (sowieso vind ik jeans en wit heel mooi bij elkaar staan). Bij deze outfit heb ik iets meer naar accesoires gekeken, de schoudertas maakt de outfit iets warmer, net als de combinatie van het horloge en de armbandjes. Deze outfit mag van mijn part volledig in mijn kast komen hangen, ik maak wel plaats!

Welke outfit zou jij dragen?

10 Comments

 1. Ik vind van de broek van de Topshop echt heel erg gaaf! En dat spijkerjasje van Noisy May ook, ongelofelijk tof ding. Ik houd van dat oversized! Malou x

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Jaa helemaal gelijk geef ik je! X

 2. Leuke dingen allemaal! Ik ben gek op de lange blouse/spijkerjasjes trend, super stoer, maar ook classy! Liefs, Merel

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Exact, best of both worlds denk ik dan 🙂 X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Jaa vind ik ook! X

 3. Ik vind de outfits heel leuk! De laatste is cute!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   dankje 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *