Skip to content

Hasselt // Modemuseum ‘LABEL IT’

Deze week bezocht ik eindelijk het modemuseum in Hasselt. Het stond al een tijdje op mijn to-dolijst. Er worden steeds tijdelijke tentoonstellingen gepresenteerd, en deze keer was dat ‘Label it. Trademarks in fashion’. Een trademark is een symbool of teken dat een fabrikant gebruikt op zijn producten. Maar onder trademark worden ook bepaalde karakteristieken van een merk gerekend. Ik vond het een heel erg interessante tentoonstelling en heb dan ook alle bordjes in het museum gelezen, maak dat mee! Ik fotografeerde enkele beelden, waarvan ik mijn favorieten vandaag met jullie deel!

Dit waren mijn favoriete foto’s. Wil je zelf het modemuseum bezoeken, dan heb ik nog enkele tips voor jou: er zijn gratis parkings op de ring rond de stad, zo kan je je op 5 minuutjes wandelafstand parkeren. In het modemuseum spendeer je ongeveer twee uur tijd, dus je combineert het best met iets anders: de winkels zijn naast de deur, dus dit is een perfecte combo. Als je student bent, vergeet dan ook je studentenkaart niet, want dit reduceert de inkomprijs tot 3 euro!

Zijn jullie ooit al in het modemuseum geweest?

6 Comments

 1. Ik ben er zelf nog nooit geweest maar als ik dit zo zie wil ik er wel ontzettend graag naar toe!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Zéker eens de tijd nemen om heen te gaan! Echt een aanrader!

 2. Wat gaaf! Ik hou zelf ook van zulke tentoonstellingen 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ik raad het echt aan!

 3. Oh zalig, daar ben ik nog nooit geweest!
  Toch maar eens een bezoekje brengen dan! 🙂
  XX

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Zo’n mooi museum! Zeker doen! 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *