Skip to content

2017 // Goede voornemens

FIJN 2017 IEDEREEN! Hopelijk was jullie jaarwisseling een gezellige en onvergetelijke avond! Meestal houd ik me totaal niet aan de goede voornemens die ik op een avond verzin, maar ik vind de jaarwisseling toch een uitgelezen kans om nog eens goed na te denken over doelen die ik wil nastreven en over dingen die graag verderzet of eens wil uitproberen. Bij deze dus mijn goede voornemens voor 2017!

Mijn eerste goede voornemen, één die ik elk jaar maak, is om meer water te drinken. Ik ben echt een heel erg slechte waterdrinker. Sommige dagen drink ik hooguit een glaasje bij mijn avondmaal en niets anders. Gelukkig neemt mijn lichaam water goed op, maar toch zou ik veel meer moeten drinken.

Een ander goed voornemen dat ik stel is om meer vegetarisch en vegan te eten, het is veel beter voor het milieu en mensen die zo eten zijn lovend over de effecten ervan. Ik ben vaak ook heel moe, dus als het me meer energie zou geven is dat mooi meegenomen. Met vegetarisch eten heb ik voorlopig niet veel moeite, ik doe het zo’n 3 à 4 keer in de week, maar vegan gaat toch nog een stapje verder dus ben benieuwd hoe dat zal gaan.

Verder, niet voedselgericht, wil wat meer tijd nemen om nog dingen te doen die ik graag wil doen. Ik heb net besloten één van mijn hobbies achterwege te laten, en de tijd die daardoor vrijkomt kan ik besteden aan andere leuke dingen. Ik wil vooral meer creatieve dingen doen, ik heb vaak ideeën in mijn hoofd die ik nooit uitvoer en dat is best wel jammer. Ook wil ik kleine muzikale projectjes doen, ik ben er nog niet goed uit. Kortom: me gewoon meer bezighouden met projectjes. Ik heb namelijk graag iets om handen (maar ik ben ook graag lui hoor, daar niet van 😉 ).

En als allerlaatste wil ik vooral blijven fitnessen, ik kijk er soms tegenop om te gaan, maar achteraf voel ik me altijd goed. Ik ben helemaal niet goed in sport, nooit geweest, maar door te blijven fitnessen hoop ik mijn onbestaande conditie en kracht wat op te krikken. Naast blijven fitnessen wil ik natuurlijk ook blijven bloggen. Ik ben nu een maand bezig met bloggen en ik zie het ook gewoon als een project. Ik vind het heel leuk om te zien dat mensen wiens blog ik al enige tijd volg nu ook mijn blog ontdekken e.d. Het enige lastige vind ik dat ik soms de tijd niet vind om veel foto’s te maken, daar wil ik graag verandering in brengen!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Een heel fijn 2017 gewenst! X

 

4 Comments

 1. Een mooi en gelukkig nieuwjaar! Ik heb een collega die ook een ‘slechte waterdrinker’ is en ik heb met haar afgesproken dat ik elke keer dat ik water drink haar er ook aan herinner. Misschien heb jij iemand in de buurt die dat kan doen, dat scheelt wel 😉

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Goed idee!

 2. Mooi hoor toch wel goed om voornemens te stellen voor jezelf! Ik wil ook meer plantaardig gaan eten hoor er zoveel goeds over!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Hou op me hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *