Skip to content

Outfit // Kerstmis 2016

Zoals beloofd, mijn outfit van kerst! ik moet toegeven dat dit eigenlijk mijn outfit van tweede kerstdag was, maar het was ook om kerstmis te vieren, dus dat telt. Voor de gelegenheid had ik een legergroen jurkje aan met lange zwarte laarzen, en daarbij nog een klein gouden kettinkje.

Jurkje – Primark

Laarzen – Tamaris

Ketting – Bijou Brigitte

Ik hield het eigenlijk heel simpel. Aan het jurkje van primark (dat trouwens maar 13 euro was!) zitten al veel gouden knoopjes en ook nog eens een gouden gespje, dus veel sieraden zouden het geheel juist ontkracht hebben. Daarom droeg ik enkel mijn lievelingskettinkje. Oh, en die spiraal aan mijn arm is een haarrekkertje. Ook qua make-up deed ik niets dramatisch, dat vind ik eerder voor nieuwjaar. Ik deed wat zachte oogschaduw, uiteraard wel met glitter, op en een wat donkerdere lipkleur. Deze komt helaas op camera niet goed over.

Zo, dat was alweer mijn kerstlook anno 2016! Op naar het nieuwe jaar nu. Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad en uiteraard deze week ook het nieuwe jaar goed ingaan!

12 Comments

 1. Leuke outfit. Het jurkje heb ik ook ^^

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ha TWINS!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel meid! Jij ook!

 2. Een hele leuke outfit hoor! Vooral het jurkje vind ik erg leuk. Enne, ik wens je alvast een fijne jaarwisseling.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Jij ook een fijne start van het nieuwe jaar! Geniet er maar eens goed van!

 3. Heel schattig! Mooie outfit!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel Charèl! 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *