Skip to content

Review // Makeup Revolution Contour Palette

Met contouren heb ik een haat-liefdeverhouding. Ik hou ervan om wat meer definitie in het gezicht te zien, maar soms voelt het alsof er gewoon een random streep op mijn kaak staat. Toch vind ik het leuk om mee te experimenteren. Met mijn lichte huid is het niet gemakkelijk goede contourkleur te vinden die niet te donker is, dus toen ik dit palette met ook een wat lichtere kleur vond nam ik hem mee. Lees snel verder om te zien wat ik ervan vind!

In het palette zitten acht poeders om te highlighten en contouren. Dit is de onderste rij kleuren, waarvoor ik het palette eigenlijk kocht. Zoals je meteen al ziet brokkelen de poeders wel een beetje, maar er komt wel een heel fijne kleur vanaf. De tweede kleur vind ik het beste passen bij mijn huid, de andere twee nog steeds wat te donker. De highlight is subtiel, ik denk dat mensen die houden van uitgesproken glitter boven hun jukbeenderen hier niet van zullen houden, maar voor mezelf vind ik het prima. Het geeft een subtiel glansje, zodat je er net wat meer stralend uitziet.

Dit is de bovenste rij. De tweede poeders vind ik redelijk waardeloos, ze zijn ook amper op de foto te zien want ze geven niet echt pigment af. Het nut ervan snap ik dus ook niet echt. Maar de roze en witte highlighter vind ik heel erg mooi! Ze geven echt een prachtige glans! Ik ben nog iets meer fan van de roze, omdat ik het wat warmer vind staan dan het witte.

Conclusie: Ik ben best wel tevreden over dit palette! Het nadeel is dat je uit palettes nooit alle kleuren gebruikt, maar het voordeel dat ik nu kan kiezen uit verschillende highlighters en een lichte contourkleur bezit. Daarvoor vind ik het wel zijn geld waard. Ben je dus een beginnende contour- en highlightqueen, beveel ik je dit palette aan!

21 Comments

 1. Ik heb ook echt een haat-liefdeverhouding met contouren. Wel een heel mooi palette!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Glad I’m not the only one!

 2. Ik heb een contour palette in bezit gehad met de intentie om het mezelf aan te leren, want ‘tegenwoordig kan iedereen het, zelfs dertienjarige meisjes op Instagram’, het bleek helaas niet zo makkelijk te zijn! Eindstand is dat het palette in de prullenbak is terechtgekomen. Je hebt een mooi palette in ieder geval! X

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Wat jammer dat je het hebt weggesmeten, maar ik vind het ook echt niet gemakkelijk!

 3. Ik heb eigenlijk nog nooit echt gecontourd, vind het zo ingewikkeld! Toch lijkt dit palette me wel wat voor mij, dankje voor de tip! Malou x

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Het is ook niet zo makkelijk vind ik, de enige dag ziet het er beter uit dan de andere maar oefening baart kunst! X

 4. Ik gebruik zoiets eigenlijk nooit, maar wil er eigenlijk wel aan beginnen. Heb je tips hiervoor? Wat het beste past bij verschillende soorten gezichten?

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ik ben het zelf nog echt aan het uitproberen, maar wat mij vooral helpt is pinterest! Er staan veel tips op voor verschillende soorten gezichten en ik probeer dan gewoon dat wat na te doen ๐Ÿ™‚ hopelijk werkt dat bij jou ook!

 5. Hmmm wat jammer! Ik heb hem zelf ook, maar nog niet gebruikt. Toch jammer dat het niet helemaal “wauw” is.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja dat is waar…. vind het wel goed als beginnerspalette, maar als ik er mijn draai in vind toch maar op zoek gaan naar een iets betere denk ik!

 6. Ik gebruik altijd contourpalettes! Ik vind het heerlijk hihi!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   ik vind palettes ook altijd leuk, maar toch jammer dat er dan altijd kleuren inzitten die je niet gebruikt…

 7. Oh ik zit al een tijdje te kijken naar dit palette.. maar ik zie zoveel van dit soort paletten voorbij komen dat ik niet meer weet welke ik nou moet gaan kopen hihi. Leuk artikel! Liefs!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Haha ja ze vliegen echt om je oren he… deze stond in de etalageruit toen ik ging winkelen, daarmee dat het deze werd ๐Ÿ™‚

 8. Ik begrijp ook niet echt waarom er zoveel kleurtjes inzitten. Misschien is het wel handig omdat je tijdens de zomer iets bruiner ziet en dan een ander kleurtje kan nemen. Het palette ziet er wel leuk uit!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Is wel een mogelijkse verklaring, maar zoveel bruiner word ik helaas niet in de zomer ๐Ÿ™‚

 9. Oh deze heb ik ook! Leuk want heb m echt heel lang niet gebruikt en nu zie ik weer zo veel mogelijkheden ermee.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Fijn dat je hem weer kan herontdekken dan! ๐Ÿ™‚

 10. Ah, wat heeft make-up revolution toch mooie producten!! x

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja hรจ? Ik wil alles!

 11. Een verzorgde en egale huid is heel belangrijk! Zo worden je diamanten oorbellen extra in de verf gezet. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *