Skip to content

Review // Rimmel French Manicure

French manicure is iets wat ik altijd al wilde proberen, maar ik toch nooit deed. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar omdat je er precieze lijntjes voor moet kunnen tekenen en ik vind dat het er al snel nep uitziet. Toen ik onlangs deze twee lakjes cadeau kreeg, vond ik het dus ook best spannend. Lees snel verder voor mijn mening!

Stap 1 is uiteraard de basiskleur, in dit geval ‘091 English Rose’. Het is niet zo roos als het lijkt in het flesje, het is eerder transparant-roze en dus perfect aansluitend bij de normale kleur van je nagels. Ik vind het eigenlijk op zich al mooi om die zo te dragen, gewoon om je nagels een beetje te laten glanzen. Het gaat er zo gezond uitzien vind ik.

Het topje van mijn nagels deed ik met de kleur ‘090 porcelain’, een gewone witte kleur die je dus langs je nagelrand aanbrengt. Het borsteltje is nog redelijk dik, waardoor ik nogal vaak uitschoot. Ik heb dus ook een hoop opkuiswerk mogen doen, maar oefening baart kunst denk ik dan.

En dit is het resultaat. Op de foto zie je al goed dat de ene vinger beter gelukt is dan de ander. Maar uiteindelijk vind ik het wel redelijk leuk staan. Hetgene waar ik moeite mee heb, en wat ik ook al aangaf, is dat ik het op het ene moment er wel heel nep vindt uitzien, maar het volgende moment vind ik het weer gewoon leuk staan. Ik zit dus nog in twijfelmodus.

Wat vind jij ervan?

8 Comments

 1. Zo’n witte rand vind ik zelf eigenlijk wel erg leuk eruit zien. Dan lijken je nagels zo gezond!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja, dat heb ik ook wel gemerkt!

 2. Dit probeer ik ook zo vaak maar lukt me nooit zo mooi als bij jouw 🙁 Ziet er super mooi uit !

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   het borsteltje van rimmel is wel redelijk handig, nog een beetje dik maar lukt net bij mij… misschien dat eens proberen dan?

 3. Oh wauw wat heb je dit netjes gedaan! Zo krijg ik het niet voor elkaar hoor

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   haha wat lief! Dit is wel de goede hand, wees blij dat ik de andere hand niet op foto heb! :p

 4. Inderdaad echt netjes hoor! Zo ziet het er bij mij ook niet uit.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *