Skip to content

Outfit // Assymetrisch rokje

Ik heb het al eerder eens laten vallen, maar ik hou van simpliciteit. In juwelen, in outfits, in make-upverpakkingen, in eten, noem maar op. Toen ik dit rokje vond, was ik dan ook helemaal verkocht! Het is simpel, wat ik heel erg elegant vind staan, maar ook interessant door de asymmetrische streep die doorheen het rokje loopt.

Het rokje vond ik trouwens heel toevallig toen ik even ging shoppen met een vriendin en ik zag dat er solden waren in The Sting. Ik had me voorgenomen niks te kopen, maar toen ik zag dat dit in solden lag voor maar €5 moest ik hem wel meenemen. Toen ik uit het paskamertje kwam heb ik wel even getwijfeld, omdat die vriendin zei dat de streepjes haar wel wat misselijk maakten, maar uiteindelijk na wat geposeer voor de spiegel heb ik hem toch maar meegepakt. Een vijf-euro rokje, die kans moet je grijpen he….

Het rokje heb ik heel erg simpel gecombineerd met een gecropte pull. Het groene vind ik hier echt leuk bij staan. Ik heb nog even gedacht er gewoon iets zwart bij aan te doen, maar ik denk dat een beetje kleur het rokje juist beter tot zijn recht laat komen. De botjes met veters maken het ook wat stoerder, maar toch elegant door de hak.

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

22 Comments

 1. Heel leuk! Ik houd ook van eenvoudige kleding met een extraatje zoals de asymmetrische streep. En 5 euro? Hoera 🙂 Ook de kleur van de trui vind ik heel mooi.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!!

 2. Super leuk zeg! Ik vind zo’n rok altijd een mooi statement item!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Vind ik ook!

 3. Heel leuk rokje! Staat je goed!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel meid!

 4. Het rokje vind ik je heel leuk staan. Het is geen lelijk rokje hoor, maar ik denk dat ik hem mooier vond als de streepjes ietsjes verder van elkaar af zaten.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ieder zijn stijl 🙂

 5. Ik vind hem heel leuk!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

 6. Wat leuk! Staat je ook mooi 🙂

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Lief! Dankjewel!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankje!

 7. Ik vind dit een prachtig rokje! Helemaal in combinatie met de trui, hartstikke leuk. Malou x

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel Malou! X

 8. Echt een heel leuk rokje!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

 9. Erg leuk rokje, ik ben gek op asymmetrische!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Same girl, same!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *