Skip to content

What’s in my bag // photo edition

Ik verwissel vaak van tas. Zo gebruik ik om naar de les te gaan een computertas, of soms een aktetas. Ga ik op een avondje ergens drinken, neem ik een klein draagtasje mee en ga ik shoppen, dan neem ik bovenstaande tas mee. Omdat ik zo vaak verwissel, zijn er een paar dingen waarvan ik weet dat ik ze altijd bij heb, en die laat ik vandaag aan jullie zien.

 • Wanten Deze wanten maakte mijn jongere zus vorig jaar als kerstcadeautje. Ze zijn superzacht (gemaakt van vilt) en heerlijk warm! Het is al een paar dagen enorm koud geweest, dus deze komen ook goed van pas! Als de temperaturen nog wat zakken doe ik er gewoon nog een paar wanten overheen voor extra warme handjes.
 • Ipod Ik heb geen Iphone, wel een Ipod 4. Deze gaat overal met me mee! Mijn meest gespeelde muziek momenteel is het nieuwe album van Passenger, echt ongelofelijk mooi!
 • Vaseline Door mijn medicatie tegen acne (hier komt nog een artikel over) droogt alles in mijn lichaam uit, mijn lippen zijn er dus vaak erg aan toe. Zeker nu het winter wordt moet ik constant smeren, dus ben ik echt afhankelijk van vaseline geworden. Mijn potje is alweer bijna leeg, dus ik zal snel een nieuwe moeten halen.
 • Essence mini sheer lipbalm Als ik wat kleur op mijn lippen wil doe ik deze lipbalm op, hij droogt namelijk niet verder uit en heeft een hele fijne kleur om overdag te dragen. De textuur is erg romig en daar hou ik wel van.
 • Agenda Sinds dit jaar heb ik me eens gehouden aan het gebruik van een papieren agenda en ik vind het heerlijk! Het helpt me echt goed om een overzicht te krijgen over mijn week en alles wat structuur te geven (daar ben ik namelijk heel slecht in). Om een agenda in te vullen, heb je natuurlijk een pen nodig, dus die gaat ook mee!
 • Gsm Mijn gsm gaat uiteraard ook overal mee. In principe is het een smartphone, maar ik gebruik hem enkel om te bellen en te sms’en, want ik vind het eigenlijk niet zo’n fijne gsm. Ik heb hem ondertussen ook al een paar jaar en de batterij is het zo stilaan aan het begeven. Ik hoop dat hij het nog even volhoudt, zodat ik kan sparen voor een betere opvolger!
 • Portemonnee Tot slot mijn portemonnee, met bankkaart, studentenkaart, bibkaart, klantenkaartjes en uiteraard geld. De portemonnee zelf is spuuglelijk, maar heb ik dan ook al zeven jaar. Het is tijd voor een nieuwe, en ik ben al even op zoek, maar ik vind het moeilijk een portemonnee te vinden met een indeling die me aanstaat. Als je tips hebt, altijd welkom!

En dit is wat er standaard in mijn handtas is. Wat zit er bij jullie zoal in?

18 Comments

 1. Leuk om eens een kijkje te nemen in je tas!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankje!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankje Charèl!! x

 2. Wat zit er weinig in, haha. Mijn tas zit vol. Echt vol! Maar merendeels met een hoop zooi. Waaronder extra tassen, pennen, zakdoekjes, portemonnee, en een hoop pasjes waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had, haha.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ook wel herkenbaar hoor! Maar sinds ik zovaak wissel zorg ik er wel voor dat er minder rommel in zit! Enkel hier en daar verloren rekeningen…

 3. Goeie inhoud! Ten minste niet teveel poespas haha

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Heerlijk toch? 🙂

 4. Wat leuk om jouw tasinhoud zo eens te zien! 🙂 Hij lijkt erg veel op de mijne, alleen heb ik dan geen agenda bij me.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   ik kan niet meer zonder mijn agenda! Maar je kan natuurlijk ook alles in je telefoon bijhouden 🙂

 5. Mijn inhoud is héél erg gelijkaardig. Wat ik ook altijd meesleur zijn 934893 tickets van vanalles en nog wat haha!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Hahahahaha, moet kunnen!

 6. gea gea

  Leuk om te zien! Je tas is ook echt heel mooi.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankje! Is van primark! (€12)

 7. wat een leuk tasje! ik heb een grote tas en die zit bomvol, ik moet het ook maar eens wat netter aan gaan doen in mijn tas hahaha. Leuk om te zien wat jij allemaal met je mee brengt in jouw tasjes!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Haha dat is echt het gevaar van grote handtassen 🙂

 8. Ik koop altijd de grootste tas en sleep ook echt heel wat kilo’s met mij mee.. misschien toch maar wat proberen te minderen;) leuke artikels schrijf je, ik volg je gelijk even op bloglovin 😉

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel! 🙂 Superlief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *