Skip to content

Review // Sunkissed – the perfect contour

img_0116

Onlangs was ik in de DI voor mijn wekelijkse beautysnuffel, toen mijn oog opeens viel op een kwastenset van amper tien euro. Het merk had ik nog nooit gezien: ‘Sunkissed’ heet het. Ik had al langer wat nieuwe kwasten nodig, dus deze set verscheen in mijn mandje. Was het zijn tien euro waard of eerder weggesmeten geld die ik beter had bewaard voor betere kwasten?

img_0121

De set bestaat uit een stipling brush, contourkwast, foundationkwast, oogschaduwkwastje en wenkbrauwkwastje. Hierboven zie je de eerste drie.

 • Stipling brush: de borstel is zacht, maar ik vind de haren hiervan wel iets te lang. Ik denk dat ik deze voor poeder of voor blush zal gebruiken, maar hier ben ik niet zo’n fan van.
 • Contourkwast: Deze borstel vind ik heel fijn werken! Ik denk dat van de hele set dit mijn favoriet is. Het is precies in aanbrengen, maar toch ook goed om uit te blenden dat je niet met een streep achterblijft. De breedte is precies goed. Topper!
 • Foundationkwast: Ik geef eerlijk toe dat ik dit soort kwasten niet graag gebruik voor foundation, maar ik gebruik deze om mijn highlighter aan te brengen. Zo kan ik precies op de goede plek highlighter aanbrengen en later ga ik er gewoon nog eens over met mijn echte foundationkwast om het wat te blenden. Werkt perfect!

 

img_0124

 • Oogschaduwkwastje: Op de doos staat dat dit kwastje geschikt is voor zowel aanbrengen van oogschaduw als blenden, maar voor dat laatste zou ik heb toch niet gebruiken. Het is een fijn kwastje voor je ooglid, maar ik zou hem zelf niet meteen voor de crease gaan gebruiken.
 • Wenkbrauwkastje: Dit kwastje doet zijn werk wel, maar ik weet toch nog niet of ik het wel voor mijn wenkbrauwen ga gebruiken. Ik zoek een iets fijner kwastje daarvoor, en denk dat dit eerder geschikt is voor oogschaduw in de crease aan te brengen en vervolgens met een blending kwast te vervagen.

Al bij al vind ik deze doos oké. Prima voor gewoon gebruik, maar als je op zoek bent naar écht goede kwasten, zou ik bij de 10 euro nog even bijsparen om dan een wat duurdere variant te kopen. Toch zitten hier een paar kwastjes in die goed van pas komen, dus heb ik geen spijt van de aankoop!

Kennen jullie deze kwasten?

8 Comments

 1. Voor 10,- mag je misschien niet veel verwachten maar ik vind dit echt een leuke set voor die prijs.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja inderdaad, ik verwachtte er ook niet te veel van, maar uiteindelijk wel een fijne set!

 2. Die contour kwast ziet er echt super fijn uit, mooie kwast! Ik kende deze kwastenset nog niet.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Hij is ook echt superzacht! Alleen daarvoor al zou ik de set aanschaffen!

 3. Ze zien er zeker goed uit! Maar mijn kwasten van ebay doen het net zo goed hihi

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   hmm ook een slim plan, kwasten van ebay!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja, echt fijne kwasten! Enkel nog steeds niet echt ontdekt wat ik met die stipling brush ga doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *