Skip to content

Review // Hema long lasting nailpolish 020&013

img_0026

Eigenlijk draag ik altijd budget nagellak, en wel met de reden dat het er na twee dagen niet meer uitziet bij mij. Ongeacht het merk. Om één of andere reden, het zal wel zijn dat ik te veel prul, blijft het gewoon nooit lang goed behouden. Ik heb alle trucjes geprobeerd die ik kon vinden, niets verandert de zaak. Goed voor mijn portemonnee denk ik dan! En budget is natuurlijk niet gelijk aan slecht, onlangs kocht ik in de Hema twee lakjes waar ik grote fan van ben, dus deel ik ze vandaag met jullie…

img_0035

De kleur 020 ‘Gold Century’ is, zoals de naam al zegt, een gouden lakje. Ik vond het er zo bijzonder uitzien dat ik het wel eens wilde proberen. Het is toch weer eens wat anders dan de zoveelste rode kleur. Het lakje 013 ‘Tough Tuesday’ is een paars-roze pasteltint. Hij is iets donkerder dan wat je van een pasteltint zou verwachten, maar valt volgens mij toch nog steeds in die categorie. De kleur is erg zacht en schattig, en die ging dus ook mijn winkelmandje in.

Gold Century

img_0105

Dit nagellakje is echt ongelofelijk. Wat je op de foto ziet, is één laagje (ik herhaal: één laagje) nagellak. Hij dekt supergoed en de kleur is echt prachtig. In het begin lijkt het of hij erg streperig lakt, maar uiteindelijk is dit totaal niet het geval. Als hij opdroogt is het allemaal mooi egaal. En nu ga ik het nog beter voor je maken: de prijs bedraagt € 2,50.

Tough Tuesday

img_0107

Zoals je op de foto kunt zien, was mijn pink nogal mislukt. Maar dat even terzijde, wat een prachtige kleur is dit ook weer. Omdat de kleur wat lichter is, heb je hier wel twee lagen voor nodig voor het volledig dekkend is. Hij brengt erg gemakkelijk aan en het ziet er meteen smooth uit, precies zoals ik het graag heb. Wederom te scoren voor  €2.50!

Conclusie: Ik raad iedereen deze kleuren aan! Ik heb al vaker gehoord dat het met Hema lakjes vaak erop of eronder is, dus bij deze kan ik je vertellen dat 020& 013 er helemaal op zijn. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een fijn nagellakje voor kerst, zou ik snel eens bij Hema binnenspringen!

Heb jij al eens Hema nagellak geprobeerd?

20 Comments

 1. Hahah herkenbaar! Wat ik ook doe, na een paar dagen ziet het er al niet meer uit. Hema lakjes zijn bij mij ook favoriet 😉

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ik wist wel dat ik niet de enige zou zijn 😉 Heb je nog aanbevelingen van kleurtjes?

 2. Gold Century is een toffe kleur zeg! En het is één laagje? Wauw, dat ziet er echt heel goed uit. Ik heb nog nooit nagellak van de Hema geprobeerd, maar ik ben nu wel heel benieuwd. Zeker voor zo’n klein prijsje!!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dat heb je goed gelezen, één laagje! Echt een aanrader! Leuk ook voor de feestdagen!

 3. De hema lakjes vind ik erg fijn! Die roze kleur is echt prachtig!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Ja he? Ik voel me echt chique als ik die opheb :p

 4. Ik heb vroeger eens een Hema lakje gehad maar was er niet super tevreden van! Nu hoor ik er wel meer en meer positieve dingen over dus misschien toch nog is proberen! Wat bij mij ook heel erg helpt, maakt niet uit welk merk, is eerst toch altijd een base coat en dan na de kleur een top coat erop brengen! M’n favorite budget merk voorlopig zijn de lakjes van H&M! met die base- en top coat blijven ze samen toch zeker 5 tem 7 dagen zitten! En die zijn ook maar zo’n 5 euro dus valt erg goed mee!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Echt waar? Naar de lakjes van H&M ben ik al zo lang benieuwd, maar denk altijd dat het brol zal zijn dus laat ik het toch maar liggen. Misschien even die vooroordelen aan de kant schuiven en toch maar meenemen dus!

 5. Waaauw ik ben verliefd op tough tuesday! Wat een mooi kleurtje <3

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Fijn dat je hem ook zo mooi vindt 🙂 <3

 6. Mooie kleuren! Ik heb laatst ook een nagellakje van HEMA gekocht, ook roze kleurig. Ben er tevreden van, helaas komt het er snel van als ik de afwas heb gedaan!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dat is jammer, maar heb ik ook wel bij elk lakje 🙁 Een top coat helpt daar wel bij!

 7. Hema nagellak is altijd fijn hé. Mooie kleurtjes heb je gekozen!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

 8. Ik heb zelf vrij veel nagellak van de Hema maar gebruik ze eerlijk gezegd nooit. Die gouden kleur ziet er wel heel erg mooi uit!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Jammer dat je ze nooit gebruikt, zoals je ziet kunnen ze best goed meevallen!

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

 9. Fijn artikel! Vooral de laatste kleur vind ik mooi.

  • lajoiedevivre lajoiedevivre

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *