Skip to content

Review // Kiko – smart lipstick 924

img_0043-2

Tijdens mijn tripje naar Madrid, ongeveer een maand geleden, sprong ik met mijn zusjes even de Kiko Milano binnen. In dat kleine walhalla van beautyproducten vond ik mijn van-toen-af-aan-favoriete lippenstift. Omdat mijn lippen in de winter minstens één keer per dag scheuren (I kid you not) was ik op zoek naar een lippenstift met een wat romigere textuur, niet zo uitdrogend als mijn favoriet van toen.

De lippenstift, met de helaas niet zo bijzondere naam ‘924’, heeft een roos-bruine kleur met glittertjes in. Hij is redelijk subtiel, maar daarom juist perfect voor overdag. De matte, zwarte huls ziet er er mooi uit, maar voelt wel wat goedkoop aan. Aangezien de lippenstift ook goedkoop was, deert dat me totaal niet.

img_0045

De swatch op mijn hand is getrokken in daglicht, dus geeft een erg goed beeld van de kleur. De houdbaarheid van de lipstick is voor z’n prijs erg goed! Voor een halve dag blijft hij perfect zitten, maar daarna moet je hem wel bijwerken. Ook als je eet natuurlijk, vervaagt hij.

Conclusie: mooie lipstick, heerlijke textuur en een nog heerlijkere prijs van €2,40.

Wat vinden jullie van de lipsticks van Kiko Milano?

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *